Vinkki:
Jokainen voi joskus herkutella hieman ylellisemminkin, mutta todellista merkitystä painonhallinnan kannalta on sillä, mitä syöt kuutena päivänä viikossa, ei niinkään sillä mitä seitsemäntenä päivänä.
Nyt herkut vaihtoon:
Wiineri tai munkki → pikkupulla
Pikkupulla → riisikakku, päälle ohuelti hilloa
Suklaapatukka → proteiini- tai terveysmyslipatukka tai hedelmä
Makea sokerinen jälkiruoka → hedelmä tai hedelmäsalaatti
Lihapiirakka → karjalanpiirakka
Pasteija → kolmioleipä, jossa on välissä vähärasvaista juustoa tai lihaa
Pizza → munakas, joka on maustettu tomaatilla ja pizzamausteella
Jäätelö → rasvaton, vaniljalla maustettu jogurtti tai kevyt mehukeitto (mehukeitosta saa myös mehujäätelömuoteilla hyvän mehujään)
Tuoremehu → kevyt terveysvaikutteinen virvoitusjuoma
Valkoiset murot ja hillo → täysjyvämurot ja marjat
Perunalastut → rasvattomat mikropopcornit
Irtomakeiset → makeutusaineella makeutetut makeiset
Lisää vinkkejä löytyy täältä Pudottajat.fi
Syömisen säännöllisyys myös kunniaan.
Veren sokeri pysyy tasaisena ja mieli koko päivän korkealla!
Siihen minäkin pyrin koko ajan.
Aamupuuron nautin kotosalla ja aamukahvilla koulussa otan voileivän. Sitten lounasta mitä koulun ruokala tarjoaa. Kylläkin tosi huonosti: Surkeita raastevihanneksia ja paljon vaaleata hiilihydraattia kuten pastaa, riisiä, perunaa, vaaleaa leipää, onneksi tummaa joskus löytyy seasta. Iltapäiväksi varaan nykyään banaania reppuun, että jaksan kotiin ruoanlaittoon, usein kaupan kautta, jossa huomaan että haukotuttaa jo kovastikin! Päivällisen jälkeen ehkäpäs iltapalaa, mutta aina ei tee edes mieli mitään. Päivällisen rehuissa onkin tekemistä vielä, että saisin lautasmallin toimimaan, puolet rehuja!
Tänään tein pitkästä aikaa itselleni rahkaherkkua eli
yksi purkki maitorahkaa ja yksi appelsiini, se on siinä ja hyvää on, suosittelen!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti